Wednesday, January 10, 2007

Happy new year to all!
















Mame Blog! Takze sem budeme pravidelne pridavat informace o akcich, fotogalerie atd. Aspon doufam. Ted pro zacatek, nez se zase neco semele, udelame takovou retrospektivu, co se semlelo loni, v roce 2006. Mam zacit od konce nebo od zacatku... no- zacnu od konce.9. 12. 2006 pred vanocema byl v Cafe Ideal, nasem domovskem podniku kavarnika Stepana Novaka Hura Vanocni trh. A tady mame plakat, kterej fotila Telona, a typograficky layout Ktaiwan. Dekujem vsem, co prisli!


Click to enlarge image!























28.11. 2006 probehla veStudiu Ypsilon premiera hra Nadsamec Jarry, kterou reziroval Jirka Havelka, Hza delal scenu a ja Ktaiwan animovany projekce. Takze zase diky vsem co prisli, a dik tem co jeste prijdou, protoze hra se jeste hraje!























23. 10.2006 se konala v ramci Komiksfestu vernisaz komiksu Pan Casu v knihkupectvi, kavarne a galerii Rehor Samsa.
Taky diky vsem co prisli, a jeste specialni dik panu knihkupci za skvelej naslednej vecirek s Bombay Saphire! Fotogalerie bude. Pozde ale jo, bude. Novorocni predsevzeti, ze bude.
























30.6 se v klubu Cross konala vernisaz Hura vystavy, a hlavnim hrdinou byl Michal Blazek se svoji fasadni instalaci. Takze diky Crossu a Kenzovi, diky vsichni kdo jste prisli i na dernisaz 30.7 a za hudebni produkci diky XAKRU EX ROXORU a The Fakes.
Obrazy na fasade Crossu Mihal i nadale obmenuje, tak nevahejte a az tam zase zavitate, nedivejte se jen do pullitru ale zvednete oci do vysek! Zdravi vas odtud svyma mega krajinama Mihal Blazek!



















8-9.4.2006 jsme se zucastnili Prague Free Fashion Weeku v Nodu.

A cim tenhle rok zacal?
Comicsconem v Nodu, kde Hza dostal Cenu za nejlepsi komiksovou kresbu za rok 2005.
Recenze





















Posted by Ktaiwan

No comments: